Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η Καστοριά συμμετέχει στον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό


Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016 “Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε!”
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον 7οΠανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

Για την Καστοριά την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/ και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Καστοριάς (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!


ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης - γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, θέλουμε να φωνάξουμε πως ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της δεν είναι επίδειξη, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου